8 ani de byron – concert aniversar

Nu, nu am greșit titlul. Nu, nu e byron cu „B” mare. Deși poate ar trebui, la cât de tari sunt băieții din trupa byron. De 8 ani ne încântă timpanele cu muzica lor, iar dacă încă nu v-ați săturat de ei, vă invit să asistați la concertul aniversar „Electric Marching Band” ce va avea loc la Teatrul Național din Cluj pe data de 2 decembrie.

Alături de ei vor fi Fanfara Militară a garnizoanei Bistrița și corul de elevi Excelsior. byron va interpreta astfel versiuni reorchestrate ale pieselor lor pentru trupă, fanfară și cor ce ne vor încânta auzul. Nu în ultimul rând, vor contribui la acest concert deosebit și invitații speciali Luiza Zan și Alexander Bălănescu.

Biletele la concert s-au pus în vânzare prin www.biletmaster.ro și www.iabilet.ro, acestea fiind disponibile și în rețeaua magazinelor UMAN, Senia și agențiile Perfect Tour.

Iar dacă încă nu v-ați întâlnit cu muzica trupei byron până acum, puteți să intrați pe site-ul lor oficial aici și să ascultați câteva piese. În plus, au un site tare fain! E unul din cele mai originale pe care le-am văzut în ani buni de navigat pe internet.

Așadar, vă propun ca la începutul lunii lui Hrușcă să vă lăsați lerul acasă și să ne vedem pe 2 decembrie la acest concert aniversar ce se anunță extrem de interesant!

Reclame

Tag-uri:, , , , , , ,

Un gând despre „8 ani de byron – concert aniversar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: