eMAG a împlinit 14 ani și face cinste cu reduceri

300x250_35_1449246817

La doar două săptămâni de la Black Friday 2015, eMAG anunță un nou val de reduceri cu ocazia aniversării a 14 ani de existență. Luni, 07 decembrie 2015 va avea loc campania ce anunță reduceri aniversare în valoare de 10.000.000 lei la produsele disponibile în ofertă.

În plus, pe lângă discounturile afișate vei primi și un voucher cadou în valoare de 10% din orice comandă. Cum funcționează asta? După ce cumperi de pe site, vei primi pe e-mail un cod cu valoarea de 10% din suma comenzii tocmai încheiate. La o achiziție ulterioară, vei introduce acest cod în timpul procesul de cumpărare de pe eMAG și vei beneficia de reducerea respectivă la acea comandă. Oferta va fi însă limitată și va fi afișat un contor care îți va arăta cât mai e până e gata promoția.

Încă nu se știe ce produse vor beneficia de reduceri, dar dacă e să ne luăm după campaniile aniversare din anii trecuți, atunci este de așteptat ca la majoritatea categoriilor de produse să găsim reduceri interesante.

Recomandări:

  1. Creează-ți un cont pe eMAG sau loghează-te dacă ai deja. Asigură-te că ai completat adresa pentru livrare și că este corectă;
  2. Prospectează piața: vezi ce produse te interesează, analizează prețurile și adaugă-le la favorite pentru a le găsi și cumpăra repede și ușor în ziua reducerilor;
  3. Dacă ai smartphone, descarcă aplicația eMAG și vei primi notificare de îndată ce se dă startul la reduceri.

Așadar, intrați luni dimineața pe eMAG și vedeți ce oferte puteți să prindeți!

Anunțuri

Tag-uri:, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: