Căști de audiofil

Dragă vecine,

Știu că îți place mult muzica. Știu că asculți în fiecare zi melodiile tale preferate. Pe repeat. Știu chiar și versurile unora dintre ele. Fără să vreau. Știu și care sunt cântăreții tăi preferați.

– De unde știi? – mă vei întreba.

Sunt vecinul tău de bloc și mai mult decât atât, avem și un perete comun. Mi-aș dori ca acest perete să fie mai gros sau chiar antifonat. Dar nu se poate. Nu mă înțelege greșit, îmi place și mie muzica. Și eu ascult aproape în fiecare zi. Dar vreau să te întreb: tu știi ce genuri îmi plac? Sau trupa mea favorită?

– Nu, de unde să știu? – îmi vei spune.

Exact, nu ai de unde să știi. Combina mea muzicală se deschide zilnic la un nivel audio ambiental. Adică sunetul rămâne în camera mea, că nu am ascultători veniți la un concert în camera vecină sau afară în fața blocului. Am și eu momente când mă simt energic și vreau să ascult muzica tare. Îmi pun o pereche de căști pe urechi și dau volumul la maxim.

Iar pentru că și eu sunt un audiofil, la fel ca și tine, nu vreau să fac niciun compromis în ceea ce privește calitatea audiției. Am descoperit recent site-ul bose-romania.ro și am aflat că brandul Bose este unul de top în lume în ceea ce privește echipamentele de sunet.

Așa am ajuns să caut pe site-ul lor o pereche de căști de calitate pe care să ți le recomand. Mi-au făcut cu ochiul Căștile Bluetooth Bose AE2w care se laudă cu o calitate înaltă a sunetului. În plus, sunt wireless și le poți purta la o distanță de până la 9 metri de echipament fără să te încurce vreun cablu. Autonomia de 7 ore de audiție este de asemenea un atu de luat în considerare.

 

Dacă stau să mă gândesc, cred că mi se potrivesc și mie. Unul din motto-urile mărcii Bose este „Cere o demonstrație, deci le putem testa înainte să le cumpărăm. Ce zici, le încercăm împreună?

Anunțuri

Tag-uri:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: